Новини

 

Досвід військової служби правопорядку – майбутнім юристам

02.12.2016

Представники Головного управління ВСП Збройних Сил України провели з курсантами-юристами теоретичне заняття на тему: «Діяльність Військової служби правопорядку у Збройних Силах України у сфері забезпечення правопорядку і військової дисципліни у місцях дислокації військових частин, військових містечках, громадських місцях, охорони та конвоювання засуджених, взятих під варту, заарештованих та затриманих військовослужбовців, розшуку осіб, які самовільно залишили військові частини, викраденої (втраченої) зброї, боєприпасів та вибухових речовин, профілактична робота, спрямована на попередження правопорушень серед військовослужбовців».

Начальник управління організації охорони, патрульно-постової служби та розшуку полковник Олексій Пельц задоволений, що такі зустрічі вже стали доброю традицією спільної взаємодії викладачів кафедри військового права та Головного управління.

– Під час лекції ми закріпили з курсантами набуті практичні навички після відвідування дисциплінарного батальйону ВСП та окремих структурних підрозділів, які займаються питаннями правоохоронної діяльності у нашому війську. Особливий інтерес викликало практичне застосування фізичної сили проти правопорушників, вміле користування спецзасобами та вогнепальною зброєю, – зазначив офіцер.

Такі заняття стали можливими завдяки реалізації Плану спільних заходів між Військовим інститутом та головними замовниками від Департаментів Міністерства оборони України та управлінь Генерального штабу Збройних Сил України.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024