Новини

 

Український транзит і гендерна політика

24.10.2016

З 23 по 28 жовтня на базі КНУ імені Тараса Шевченка проходить міжнародний форум на тему: «Український транзит і гендерна політика».

Організаторами виступили кафедра політології філософського факультету КНУ, Міжнародна Асоціація Студентів Політичної Науки (Україна), Студентське товариство гендерних студій Рурського університету м. Бохум та Фонд Фрідріха Еберта. 

 Привітали учасників та гостей завідуючий кафедрою політології Володимир  ЦВИХ; проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав ШАМРАЙ; заступник декана філософського факультету Дмитро КОСЕНКО; координатор програм Фонду імені Фрідріха Еберта Ольга МЕЛИХ; президент Міжнародної Асоціації Студентів Політичної Науки (Україна) Ярослав ТЕЛЕШУН та координатор проекту Віра БУШАНСЬКА.

 Учасниками форуму є студенти, аспіранти та молоді вчені України та Німеччини. Протягом тижня будуть обговорюватися особливості гендерних відносин в Україні, розглядатися актуальні проблемами сексизму, гомофобії, антифемінізму в Україні та в інших державах пострадянського простору.

 

Учасники форуму матимуть змогу продовжити свою роботу в Рурському університеті м. Бохум (Німеччина) навесні 2017 року. Для 10 найактивніших і найкращих учасників форуму планується поїздка до Німеччини за рахунок Фонду імені Фрідріха Еберта.

 

 Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024