Новини

 

Моніторинг проекту ТЕМПУС в університеті

26.09.2016

23 вересня 2016року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходив моніторинг проекту ТЕМПУС «CURRICULA  DEVELOPMENT  FOR  NEW  SPECIALIZATION: MASTER  OF  ENGINEERING  IN  MICROSYSTEMS  DESIGN» 530785-TEMPUS-1-2012-1-PL-TEMPUS-JPCR.

 Моніторинг проводили представники Національного офісу Еразмус+ в Україні: пані Олена Оржель, пані Жанна Таланова та пані Катерина Жданова. На моніторингу були присутні кооординатор проекту проф. З. Лісік (технічний університет м. Лодзь) з польскими колегами, представники команд з Національного університету "Львівська політехніка" (координатор проф. М. В. Лобур), Харківського Національного університету радіоелектроніки (координатор проф. В. І. Хаханов),  Донецького Національного технічного університету (м. Покровськ)( координатор доц. О. М. Мірошкін),  Київського національного університету імені Тараса Шевченка (координатор проф. В. А.Скришевський), а також директор ІВТ проф. В. В. Ільченко та генеральний директор Наукового парку КНУ В. І. Чернюк.

Присутніх тепло привітав та побажав плідної роботи проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) проф. П. О. Бех.

Менеджери з моніторингу заслухали звіти по робочих пакетах проекту, що їх представили координатори від українських вишів та координатор проекту. Відбулося інтерв’ю з викладачами вишів-партнерів та студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які брали участь у заходах з проекту (літні школи, магістерська практика та тренінг у закордонних університетах-партнерах м. Лодзі, м. Ліону та м. Ільменау).

Менеджери з моніторингу також відвідали лабораторії Інституту високих технологій, де ознайомились з науковим обладнанням та практикумами, що були придбані для університету за кошти проекту ТЕМПУС.

У заключному слові представники Національного офісу Еразмус+ в Україні відзначили вагомі здобутки,отримані партнерами українських вишів під час виконання проекту, та побажали їхньої успішної імплементації у навчально-педагогічній та науковій роботі.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024