Новини

 

Навчальна практика геологів КНУ 2016

26.07.2016

Уже традиційно з кінця травня по кінець липня у ННІ "Інститут Геології" КНУ проводяться навчальні та виробничі практики .

Так, студенти І-го курсу впродовж 5 тижнів проходять Навчальну геологічну практику із застосуванням топографічних методів на базі Канівського природного заповідника та студмістечка Університету (топографічна частина). На мальовничих пагорбах та у глибоких ярах Канівського заповідника студенти засвоюють ази майбутньої професії. Практика присвячена закріпленню загальних геологічних знань та складанню топографічної карти окремої ділянки. До топографічної частини практики залучаються викладачі кафедри геодезії та картографії географічного факультету.

Студенти ІІ-го курсу займаються Навчальною практикою з геологічної зйомки та буріння. Бурова частина практики проходить на базі профільних галузевих інститутів. Друга частина проводиться в районі середньої течії р. Опір (с. Гребенів, Сколівський район, Львівська область). Вона присвячена геологічному картуванню. Відповідає за проведення практики кафедра загальної та історичної геології, до проведення практики залучаються викладачі з інших кафедр. 

На ІІІ курсі проходить Навчальна практика зі спеціальності, протягом якої у експедиційному режимі студенти досліджують північно-західну частину Полісся.

Зібрані матеріали є основою для самостійних досліджень студентів, за результатами яких пишуться наукові та курсові роботи. Практика – це одна із найважливіших складових у системі підготовки висококваліфікованих фахівців-геологів

 

Центр комунікацій 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024