Новини

 

Делегація ЗС Ісламської Республіки Пакистан відвідала ВІКНУ

04.02.2016
У рамках міжнародного оборонного співробітництва Міністерства оборони України на 2016 рік ВІКНУ відвідала делегація Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан на чолі з генерал-ад’ютантом ЗС Ісламської Республіки Пакистан генерал-лейтенантом Замір Аль Хассан Шахом Казмі.




– Маємо за велику честь прийняти таку високоповажну делегацію та поділитися власним унікальним досвідом підготовки військових фахівців, використовуючи потужний науковий та освітній потенціал одного з найкращих навчальних закладів України та Європи – Київського національного університету імені Тараса Шевченка, – зазначив, вітаючи гостей, генерал-майор Віктор Балабін.
Він поінформував гостей про життєдіяльність навчального закладу мету та завдання, що стоять перед науково-педагогічним складом з підготовки спеціалістів для потреб Збройних Сил України, виходячи з досвіду проведення АТО.

Офіцерів та генералів Управління комплектування та Центру міжвидового відбору офіцерів ЗС Ісламської Республіки Пакистан ознайомили з порядком проведення вступних випробувань у Військовому інституті.




Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч детально розповів представникам іноземної делегації про умови проведення професійного психологічного відбору кандидатів на навчання у військових навчальних закладах.

Начальник Управління персоналу Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан генерал-майор Тарік Жавед високо оцінив роботу психологічних служб навчального закладу та висловив переконання, що досвід Військового інституту стане в нагоді для якісного відбору особового складу в їхній армії.

Після жвавого обговорення сторони обмінялися пам’ятними подарунками та зробили запис у Книзі почесних гостей Військового інституту.










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024