Новини

 

Викладачі зіграли товариський футбольний матч

23.05.2015
22 травня наші викладачі зіграли товариський футбольний матч, присвячений 70-тій річниці Дня Перемоги над нацизмом. Викладачі різних факультетів та інститутів університету розділилися на дві рівноцінні команди.

Команда №1 (в зеленій формі): Гопанчук Олександр, Давиденко Микола, Воронков Костянтин (всі – кафедра фізичного виховання та спорту), Онищенко Андрій, Єгорченков Олексій (обидва - Ф-т інформаційних технологій), Коваленко Руслан (юридичний ф-т), Тарасюк Сергій (ВІКНУ), Вершило Антон (ННІ «Ін-т геології»).

Команда №2 (різнокольорові): Сахаров Костянтин, Крамаренко Володимир, Здоренко Сергій (всі – кафедра фізичного виховання та спорту), Стешенко Григорій (Ф-т інформаційних технологій), Денелевич Антон (юридичний ф-т), Мар’яновський Віталій (ФРЕКС), Борисейко Олександр (механіко-математичний ф-т).

Головним арбітром матчу був декан факультету психології Іван Данилюк. Матч проходив за ініціативи профcпілки університету, зокрема її голови Володимира Цвиха, та за підтримки кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу університету.

Незважаючи на спеку, спортивному азарту викладачів могли б позаздрити навіть студенти. А майстерність деяких гравців викликала захоплення: довгі діагоналі, точні паси, цікаві фінти, впевнена гра воротарів. З перших хвилин матчу на полі точилася запекла боротьба, ніхто з суперників не бажав поступатися, що і підтвердив рахунок: 1-1 після першого тайму. Отже, боротьба починалася спочатку. Трохи стомлені, але від того ще більш затяті викладачі обох команд намагалися вразити ворота суперника. Проте і про захист не забували, адже сила команди завжди починається з захисту. Одна з команд притисла суперників до їхніх воріт, але голкіпер своєю впевненою грою відводив загрозу і після чергового удару розпочав контратаку, яка і призвела до довгоочікуваного голу. Такий результат не влаштовував іншу команду, яка будь-що прагнула відновити рівновагу. І ціною неймовірних зусиль їй це вдалося зробити на останній хвилині матчу (2-2), тим самим змусивши виявляти переможця у серії пенальті . Пенальті, звичайно, виявили переможця (загальний рахунок 3-2 на користь першої команди), проте в даному матчі перемога — не головне. А головне — здорове дозвілля, спортивний азарт і підтримка студентів, які вболівали за своїх викладачів!

Товариський матч з футболу серед викладачів нашого університету був організований вперше. Ми переконані, що товариські матчі стануть доброю традицією нашого університету!

Дякуємо всім учасникам за участь та бажаємо успіхів у майбутньому!
















Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024