Новини

 

Підсумки олімпіади зі спеціальності «Філософія. Релігієзнавство»

28.04.2015
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1506 від 23.12.14 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році» на базі філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 15-17 квітня 2015 року був проведений ІІ етап олімпіади з філософії та релігієзнавства.В олімпіаді прийняли участь 40 студентів-переможців першого етапу олімпіади з філософії і релігієзнавства, серед яких студенти класичних та педагогічних університетів України, які навчаються за напрямом підготовки «Філософія (релігієзнавство)» з 17 вищих навчальних закладів України.




Олімпіада проводилась в два тури, що включали в себе виконання тестового завдання з релігієзнавства та проведення круглого столу на тему «Стратегії сучасного філософування в Україні: виклики та перспективи».

Перевірка виконаних завдань і обробка результатів здійснювалися з використанням сучасного програмного забезпечення, що дало можливість досить швидко отримати результати та визначити переможців.

Серед переможців - Автономова Ульяна Семенівна, студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка (80 балів). Вона посіла друге місце.



Філософський факультет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024