Новини

 

Відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на філософському факультеті

15.04.2015
15 квітня на базі філософського факультету КНУ імені Тараса Шевченка відбулося відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з філософії та релігієзнавства.

У відкритті взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи КНУ В. А. Бугров, декан філософського факультету КНУ А. Є. Конверський, декан філософського факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна І. В. Карпенко, заступник декана філософського факультету КНУ С. В. Руденко, заступник декана філософського факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова І. В. Голубач.

39 переможців першого етапу олімпіади з філософії і релігієзнавства, серед яких студенти класичних та педагогічних університетів України, які навчаються за напрямом підготовки «Філософія (релігієзнавство)» стали учасниками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.

Проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров зазначив, що кожен з них уже переможець, і підкреслив: «Хоча олімпіада – це змагання, але перш за все вона для вас має стати майданчиком для дружнього спілкування, обміну думками, адже для нашого фаху це найважливіше». Щоб дух змагання все ж не полишав аудиторії, проректор пообіцяв переможцю олімпіади приз від ректорату – цінну книгу. Яку саме книжку отримає найкращий, найкмітливіший, найрозумніший, найчесніший студент-філософ – поки залишається таємницею. Та ми про це обов’язково повідомимо після закінчення олімпіади і підбиття підсумків, що відбудеться 16 квітня.

















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024