Новини

 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція

12.11.2014
12 листопада 2014 року в залі Вченої ради Київського національного університету імені відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція “Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу».




Співорганізаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти, Національна академія педагогічних наук України, Інститут вищої освіти НАПН України, Спілка ректорів ВНЗ України,Національний авіаційний університет,Національний Еразмус+ офіс в Україні, Британська Рада в Україні, Американські Ради з міжнародної освіти.




Вступним словом конференцію відкрив ректор КНУ імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський. До учасників звернулися також голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Лілія Гриневич, перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун, президент НАПН України Василь Кремінь, директор Агентства США з міжнародного розвитку в Україні Джед Бартон.










В трьох секціях конференції були обговорені:
- стратегічні орієнтири вищої освіти;
- імплементація нового Закону України «Про вищу освіту»: забезпечення права доступу до вищої освіти;
- автономія і відповідальність ВНЗ для забезпечення якісної вищої освіти.




В рамках конференції перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун провела презентацію проекту «Стратегії реформування вищої освіти України 2020».

























Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024