Новини

 

Відбувся конгрес «Релігія в сучасній культурі»

24.10.2014
24 жовтня на філософському факультеті КНУ відбувся конгрес молодих дослідників релігії «Релігія в сучасній культурі» (до 10-річчя Молодіжної асоціації релігієзнавців). Конгрес організували кафедра релігієзнавства КНУ імені Тараса Шевченка, кафедра культурології НПУ імені М. Драгоманова та Молодіжна асоціація релігієзнавців.

На пленарному засіданні з науковою доповіддю виступила завідувач відділом історії релігії та практичного релігієзнавства відділення релігієзнавства Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Л.О.Филипович, яка окреслила історичний зв’язок поколінь релігієзнавців в Україні.

Доцент кафедри релігієзнавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка І. В. Кондратьєва у своїй доповіді говорила про розвиток релігієзнавства в Київському університеті.

Президент Молодіжної асоціації релігієзнавців О. С. Кисельов у своєму виступі розповів про здобутки цієї організації за 10 років діяльності.

Після пленарної частини учасники конгресу продовжили обговорення актуальних релігієзнавчих проблем на засіданнях секцій.












Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024