Новини

 

Спортивне свято присвячене 180-річчю КНУ

22.09.2014
19 вересня кафедра фізичного виховання та спорту за підтримки ректора та профспілкової організації університету провела спортивне свято «Веселі старти» для першокурсників. Воно було присвячене 180-річчю КНУ імені Тараса Шевченка та Дню працівників фізичної культури та спорту.
В цьому році відкриття параду команд факультетів та інститутів, що входять до складу нашого університету, очолював заступник завідувача кафедри фізичного виховання та спорту з навчальної роботи, суддя національної категорії з плавання Насонов В.Д., а честь внести прапор випала старшому викладачу кафедри фізичного виховання та спорту Вирлєєвій М.А..
На святі були присутні почесні гості: заступник голови профкому університету з організаційної роботи, інформаційного забезпечення, культмасової, спортивної та оздоровчої роботи Чомко Д.Ф., дворазова Олімпійська Чемпіонка, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу Кочергіна Т.І., декан фізичного факультету Макарець М.В., методист центру працевлаштування студентів та випускників університету Новохатська Л.П., заступник директора з виховної роботи ННЦ «Ін-т біології» Короткий О.Г., представники Голосіївської РДА м.Києва.
Заступник голови профкому університету Чомко Д.Ф. привітав учасників і гостей свята та нагадав про те, що фізичне виховання належить до пріоритетів у роботі університету.
Під бурхливі оплески пройшло нагородження факультетів-переможців Спартакіади університету серед студентів 2013-2014 н.р.. Після урочистої частини першокурсники всіх факультетів та інститутів змагались у веселих естафетах, демонструючи неабияку вправність, спритність та волю до перемоги, а з трибун їх підбадьорювали одногрупники та гості. Переможцями цих стартів стали студенти ф-ту соціології, друге місце посіла команда Військового інституту, третє дісталося першокурсникам механіко-математичного ф-ту. Поза увагою не залишився жоден учасник -- всім дісталися солодкі нагороди, якими із задоволенням поласували після завершення змагань.
Крім захоплюючих та емоційних естафет, гостям та учасникам свята показові спортивні виступи подарували команди з танцювальної аеробіки Ін-ту Журналістики
(тренер – ст. викладач кафедри фізичного виховання та спорту Онищенко О.А.), юридичного ф-ту (тренер – викладач Веред В.І.). Спортивний клуб бойових мистецтв «Сен-бін» виступив з показовим номером (керівник – випускник біологічного факультету університету Сіроковський М.В.).
.

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу













Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024