Новини

 

Вітання Міністра освіти і науки України з Днем знань

01.09.2014
Дорогі першокласники, учні та студенти, шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас зі святом 1 Вересня – Днем знань!

Цей день завжди буде світлим і радісним, найбільш очікуваним святом для тих, хто вперше переступить поріг школи чи аудиторії – першокласників та першокурсників.

Це свято і для тих, хто знову сяде за парту та зробить черговий крок по довгій, але такій цікавій, повній відкриттів та досягнень, шкільній дорозі. Саме в цей день радісними та галасливими голосами дітей знову наповняться світлі класи шкіл, аудиторії коледжів і ліцеїв, університетів та інститутів.

Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи. Впевнений, що на цій дорозі ви зустрінете вірних друзів та мудрих наставників – ваших педагогів.

Вітаю щиро першокурсників. Пам’ятайте: ви зробили свідомий крок у доросле життя, заклали фундамент свого майбутнього – обрали професію. Тепер ваш успіх залежатиме, насамперед, від власного бажання вчитися і розвиватися. Викладачі допоможуть набути знання та навички, але досягти помітних результатів дуже складно без постійної роботи над собою, вміння ставити цілі та досягати їх.

Шановні вчителі! Якість освіти, яку отримують наші діти, залежить від вашого професіоналізму та наполегливої праці. Вчитель здійснює щоденну, часом не оцінену достойно, але кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте в учнів частку свого серця і душі. Діти виростають, стають дорослими і самостійними, але своїх вчителів пам’ятають усе життя.

Дякую вам шановні колеги, хто щодня входить до групи дитячого садочку, до класу, навчальної аудиторії, гуртка або секції, дякую за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини України, цікавою і потрібною для молодого покоління!

Особлива подяка тим освітянам, хто, попри небезпеку та перепони, зробив усе можливе, щоб свято 1 Вересня відбулося і для учнів Донбасу!

Бажаю всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків.

З повагою,

Міністр освіти і науки
Сергій Квіт


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024