Новини

 

Посвята у студенти на юридичному факультеті

30.08.2014
30 серпня 2014 року Головний навчальний корпус КНУ імені Тараса Шевченка гостинно відкрив двері для першокурсників юридичного факультету. Відбулася посвята у студенти.

Урочисту частину розпочали співаючи Гімн України. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні, воїнів й усіх загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.




Ректор КНУ академік Леонід Губерський привітав майбутніх правників. Побажав їм мирного неба, здоров’я, успіхів та наполегливості в освоєнні юридичної науки. Наснаги й невичерпної енергії на весь навчальний рік також побажав Леонід Васильович викладачам й співробітникам факультету. Батькам ректор подякував за те, що виховали таких прекрасних дітей та довірили їх університету. Він зазначив, що не зважаючи на те, що навчальний рік розпочинається у складній суспільно-політичній ситуації керівництво, професорсько-викладацький склад, співробітники університету докладуть всіх зусиль, щоб студенти навчалися в найкращих умовах.




Декан юридичного факультету професор Іван Гриценко, вітаючи першокурсників, зауважив, що вони навчатимуться на факультеті з славетною історією та потужною науковою школою. «Серед першокурсників юридичного факультету – молоді хлопці і дівчата, які мають сертифікати з найвищими балами. Тож бажаю усім не збавляти обертів в здобутті знань», – сказав декан.




Окрім студентських квитків першокурсники отримали символічний Ключ Знань, що традиційно магістри другого року навчання вручають студентам першого курсу.











































Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024