Новини

 

Адвокатське об’єднання MORIS – новий партнер Університету

08.06.2023

Напрями та форми взаємодії задля творення правничої еліти України зафіксував Меморандум про співпрацю, підписаний між КНУ імені Тараса Шевченка та Адвокатським об’єднанням MORIS.

 

Попереднім спільним проєктом КНУ та компанії MORIS була організація оплачуваного цьогорічного літнього стажування для студентів-правників Університету.

Перспективи подальшого співробітництва обговорили під час підписання Меморандуму Інна Степанець, проректорка з науково-педагогічної роботи КНУ, та Мар’ян Мартинюк, голова компанії MORIS. 

Зокрема, експерти Адвокатського об’єднання долучатимуться до профільних гостьових лекцій і профорієнтаційних проєктів Відділу сприяння працевлаштування та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка. Цікавими також є інші майбутні кейси ефективного розвитку кар’єрних можливостей здобувачів правничої освіти, стимулювання практичних навичок студентів-шевченківців, їхньої наукової роботи, сприяння стажуванню та працевлаштуванню наших випускників.

MORIS – юридична компанія з багаторічним досвідом, що об’єднує команду професіоналів, які надають кваліфіковані послуги в галузях українського та міжнародного права. Заявляючи про свою соціально відповідальну позицію, компанія підтримує низку культурних, освітніх та благодійних проєктів. MORIS стояла біля витоків створення Асоціації правників України і є генеральним партнером цієї Всеукраїнської громадської організації, що об’єднує правників країни задля творення сильної та впливової професійної спільноти. Відтак MORIS активно підтримує студентство через співпрацю з Лігою студентів АПУ – молодіжним крилом Асоціації правників України – та з провідними університетами, які готують майбутніх юристів і працюють над реформою вітчизняної системи освіти.  

Саме конкуренція забезпечує розвиток юридичного ринку. Його молоді учасники, серед яких чимало випускників КНУ, прагнуть серйозного кар’єрного росту. Попри нинішні виклики, спричинені російсько-українською війною, сфера юридичних послуг сподівається в майбутньому на зростання економіки, появу великих інвестиційних проєктів. Тож співпраця між КНУ та MORIS, зафіксована Меморандумом, є обопільно перспективною.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024