Новини

 

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між КНУ та Міжнародним центром європейської підготовки (CIFE)

28.06.2022

 

 

За ініціативою ННІ Публічного управління та державної служби Університету 28 червня 2022 року відбулося онлайн-підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Міжнародним центром європейської підготовки (CIFE).

 

Підписантами виступили ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров і президент Міжнародного центру європейської підготовки Герман Ван Ромпей.

Учасниками зустрічі також були генеральний директор Міжнародного центру європейської підготовки Маттіас Вехтер, проректорка з міжнародних зв’язків Ксенія Смирнова, директорка ННІ ПУДС Лариса Комаха, начальник відділу міжнародного співробітництва Роман Петюр, заступниця директорки ННІ ПУДС Вікторія Гура.

У вітальному слові Володимир Бугров зазначив: «Символічно, що Меморандум підписуємо на День Конституції, та ще й у той час, коли наша країна боронить свої конституційні права, незалежність, суверенітет. Ця подія є також знаковою для України та Європейського Союзу у світлі історичного рішення саміту ЄС – надання Україні статусу кандидата в члени ЄС».

Співпраця обох інституцій передбачає реалізацію спільних програм досліджень у галузі публічного управління та адміністрування, програм обміну професорсько-викладацьким складом, науковцями, аспірантами, докторантами та студентами для навчання та науково-дослідної роботи; участь в конференціях, симпозіумах та семінарах.

Важливим питанням є налагодження взаємодії в межах програм Європейського Союзу, адже одним із основних завдань Інституту публічного управління та державної служби є посилення ефективності провадження освітньої і наукової діяльності у сфері підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Ректор Володимир Бугров запросив президента та генерального директора CIFE відвідати Київ після перемоги України у війні. Сторони сподіваються на успішну роботу та ефективну взаємодію!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024