Новини

 

Університетські волонтери відвідали Бородянку

22.06.2022

Студенти та співробітники Університету долучилися до волонтерської ініціативи Центру гуманітарної допомоги КНУ і  разом з проректоркою з науково-педагогічної роботи (гуманітарні питання) Інною Степанець відвідали Бородянку та прилеглі населені пункти, передавши гуманітарну допомогу: продукти, речі, необхідні ліки та дитяче харчування.

Університетські волонтери не відмовилися від нагоди попрацювати в місцевому центрі, що продовжує допомагати жителям громади, у яких зруйноване чи пошкоджене житло. Студенти завзято допомагали у сортувальному центрі та на кухні. Вони швидко влилися в команду та залюбки виконували всю необхідну роботу. Приємно було дізнатися, що благодійний фонд, завдяки якому у Бородянці отримують обіди понад 900 осіб, створено випускницею КНУ Дарією Саєд.

Також університетська спільнота пройшлась зруйнованою Бородянкою. Усі були вражені руйнуваннями, яких завдала війна цьому колись прекрасному містечку.

Несподіваною стала зустріч із прем’єр-міністром Люксембургу Ксав’є Бетелем. Він був приємно вражений ініціативами студентів КНУ й охоче поспілкувався з ними просто на сходинках автобуса. Ксав’є Бетель розповів про підтримку України, зазначив, що він захоплюється сміливістю та силою українців.

Нині вся наша університетська спільнота як ніколи об'єднана та підтримує тих, хто потребує цього найбільше.

 

Вікторія Ількович, Центр соціального розвитку КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024