Новини

 

Університет провів весняний КНУЕХРО 2022

16.05.2022

14 травня понад 3 години тривав ефір цьогорічного Загальноуніверситетського дня відкритих дверей КНУЕХРО 2022.

Третю весну улюблений університетський фестиваль проходить в умовах онлайну, але вперше – за умов повномасштабної війни. Тож тема заходу, «Твоя освіта – важлива для відбудови України», – якнайкраще резонувала з героїчною боротьбою нашого народу й непохитною вірою в українську перемогу. Війна змінила правила вступу до закладів вищої освіти України – і висвітлити всі можливі зміни, а також ґрунтовно познайомитися з кожним підрозділом КНУ можна було саме під час загальноуніверситетського передвступного марафону.

Відкриваючи подію, ректор Володимир Бугров наголосив: «Університет Шевченка – це історія, сьогодення й майбутнє України. Це факультети й інститути, кожен із яких має видатні освітні традиції; найкращий професорсько-викладацький склад; одна з найкращих в Україні матеріально-технічну база (її ми намагаємося підтримати й зберегти, наскільки це можливо за умов збройної агресії). Ми гарантуємо, що зробимо все необхідне, аби наші студенти могли якісно навчатися. Закликаю вас вступати на ті факультети й інститути, які вам до вподоби, які лежать в основі розвитку нашої країни, які дадуть можливість побудувати впевнене майбутнє нашим студентам, їхнім родинам, а також усій нашій славетній Україні. Бо українська держава буде відбудовуватися – і всі ваші знання, вміння, навички й компетентності стануть в нагоді для її подальшого розвитку. Ми віримо в те, що Перемога настане дуже швидко. Ми всі – і наш Університет, і наші ЗСУ, і весь український народ – робимо все для того, щоб перемогти ворога, повернутися до миру й збудувати для України мирне життя в європейській сім’ї, європейській родині народів. Дякую всім, хто обере наш Університет для побудови свого майбутнього у квітучій європейській Україні. Слава Україні!».

Провідником і ведучим у світ КНУ став директор Центру комунікацій Володимир Литвиненко. Очільники, викладачі й студенти факультетів, інститутів і підрозділів Університету докладно розповідали про переваги й особливості навчальних підрозділів, за допомогою відеороликів провели випускників коридорами, аудиторіями й науковими лабораторіями ЗВО. Кожен зі спікерів наголошував на важливості й актуальності спеціалістів саме його профілю в умовах відбудови й відновлення після Перемоги України.

Про порядок вступу на освітній рівень бакалавра, терміни подачі документів і особливості розрахунку конкурсного балу, а також порядок вступу до магістратури розповіла керівниця Відділу супроводу вступної кампанії Олена Креневич. Особливості проведення Національного мультипредметного тесту і його відмінності від звичного ЗНО пояснювала завідувачка Підготовчого відділення для громадян України Ірина Ляшенко. Майстер-клас із написання мотиваційного листа для потенційних абітурієнтів провели викладачі ННІ міжнародних відносин Сергій Даниленко й Микола Дроботенко.

Як найкраще інвестувати отримані у вищій школі знання, максимально підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці й вступити до аспірантури КНУ – розповіла проректорка з наукової роботи Ганна Толстанова: «Саме сьогодні, за часів тяжких випробувань для незалежності нашої держави (на зміну всьому цьому неодмінно прийде період кардинальних зрушень і нових можливостей), Україна, як ніколи раніше, потребує висококваліфікованих, конкурентних і креативних кадрів із незаангажованим поглядом на життя, готових до прийняття інноваційних рішень та створення сучасних технологій за світовими стандартами».

Упродовж всієї події команда представників Центру комунікацій, Приймальної комісії й структурних підрозділів на чолі з проректором Андрієм Гожиком відповідали на запитання, що виникали в чаті зустрічі.

 

А для тих, у кого запитання виникатимуть і в подальшому, було запропоновано залишати їх у Google-формі або писати в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/kyiv.university

https://facebook.com/knu.vstup

https://t.me/knu_ua

https://t.me/knu_vsup

https://t.me/knu_vsup_Chat

https://www.instagram.com/knu_uni/

http://www.linkedin.com/school/taras-shevchenko-national-university-of-kyiv

 

Запрошуємо доєднатися до великої родини Шевченкового університету!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024