Новини

 

Перше засідання Приймальної комісії КНУ у 2022 році

17.01.2022

Перше засідання Приймальної комісії у новому 2022 році за участю ректора, проректорів, деканів факультетів, директорів інститутів та інших співробітників, задіяних у роботі Приймальної комісії, відбулося 17 січня 2022 року.

Відкрив засідання Голова Приймальної комісії, ректор Володимир Бугров, привітавши учасників зібрання з офіційним стартом вступної кампанії 2022 року.

Відповідно до порядку денного, присутні заслухали доповіді директорів інститутів і деканів факультетів щодо поновлення та переведення на навчання до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич розповів членам комісії про особливості цьогорічної вступної кампанії до магістратури за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини». Зокрема, він звернув увагу на необхідності створення екзаменаційних комісій для проведення вступних іспитів замість єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування для осіб, зазначених в Додатку 3.3 Правил прийому до КНУ імені Тараса Шевченка у 2022 році, та осіб, які вступають до Інституту післядипломної освіти на основі ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (крім спеціальності 081 «Право»). За результатами обговорення вирішено утворити екзаменаційні комісії з фахівців відповідних галузей знань.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024