Новини

 

Студенти Університету стали учасниками зустрічі міністрів країн «великої двадцятки»

03.08.2021

Студенти-політологи представили Київський національний університет імені Тараса Шевченка на черговій рамковій зустрічі міністрів країн «великої двадцятки», що відбулася в Італії.

На саміті КНУ представляли аспірант кафедри політології філософського факультету Микола Волківський та голова Наукового товариства філософського факультету Артем Олійник. За словами організаторів, Артем став наймолодшим акредитованим учасником зустрічі за весь час її проведення.

Під час заходу порушувалися питання економічного зростання, проблем міжнародної безпеки, впровадження інновацій, збереження культурної спадщини, відновлення економіки після пандемії тощо.

Спілкування із дипломатичними делегаціями, провідними політиками і главами світових організацій проходили у Палаццо Барберіні в Римі. Серед спікерів були Генеральний секретар Інтерполу Юрген Шток, Генеральний секретар Всесвітньої митної організації Куніо Мікурія, Виконавчий директор Управління ООН з наркотиків і злочинності Гада Валі та інші.

Підсумком зустрічі міністрів стало підписання Римської декларації, в якій міститься затвердження вектора діяльності у галузі культури та підтверджуються наміри у сприянні культурній безпеці та збереженні спільної цивілізаційної спадщини.

Участь студентів у подібних заходах дозволяє зміцнити репутацію Університету на міжнародному рівні.

За інформацією Наукового товариства філософського факультету

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024