Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 2 серпня

02.08.2021

Затвердження рейтингових списків вступників до магістратури стало основним питанням засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яке відбулося 2 серпня 2021 року на базі факультету комп’ютерних наук та кібернетики.

Участь у засіданні взяли Голова Приймальної комісії, ректор Володимир Бугров, проректори Ганна Толстанова, Олена Добржанська, Інна Степанець, Олег Федевич, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, керівник відділу супроводу вступної кампанії Андрій Петренко, керівниця відділу підготовки та атестації науково-педагогічних кадрів Анжеліка Ткачук, голова студпарламенту Університету Максим Курка, директори інститутів, декани факультетів та інші співробітники, задіяні у роботі Приймальної комісії.

Під час засідання за поданням деканів та директорів структурних підрозділів було затверджено списки осіб, рекомендованих до зарахування для здобуття освітнього ступеня магістра за державним замовленням за кожною освітньою програмою.

Приймальна комісія затвердила рейтингові списки осіб, які вступають на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра для здобуття освітнього ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця для навчання за державним замовленням та за кошти фізичних/юридичних осіб.

Також було затверджено списки осіб, рекомендованих до зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра до Інституту післядипломної освіти, за поданням директорки Інституту Наталії Ткаченко.

У ході засідання було заслухано керівників структурних підрозділів щодо переведення та поновлення здобувачів вищої освіти у Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Особливу увагу було акцентовано на переведенні здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня.

На завершення засідання ректор Володимир Бугров подякував секретаріату Приймальної комісії, відділу супроводу вступної кампанії та членам відбіркових комісій за здійснену роботу протягом минулого місяця, і разом з тим наголосив, що на останніх етапах потрібно мобілізувати всі сили для того, щоб з честю завершити цьогорічний набір і виправдати довіру вступників. Ректор також зауважив, що вимоги Правил прийому для зарахування для рекомендованих сьогодні вступників мають бути виконані до 18:00 7 серпня.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024