Новини

 

Студентами КНУ стають найкращі!

02.08.2021

Щороку родина Шевченкового університету поповнюється талановитими першокурсниками, які ще школярами встигли проявити свої неабиякі наукові здібності, мають вагомі здобутки, є лавреатами / переможцями Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад і конкурсів.

Щороку КНУ імені Тараса Шевченка обирають достойні й талановиті, яким Університет дає можливість стати лідерами у професії та суспільному житті.

 

Так, цьогоріч, Україна із захопленням сприйняла новину про Дениса Кінзерського, учня Українського фізико-математичний ліцей (УФМЛ) Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який склав зовнішнє незалежне оцінювання з 3-ох предметів на 200 балів! Денис заробив 200 балів з математики, біології та хімії. Українську мову написав на 196 балів. Приголомшливий результат ліцеїста КНУ – єдиний в Україні!

 

Але сьогодні ми горді з того, що Денис не залишив родину КНУ, а продовжить свій шлях тепер у ролі студента Інституту високих технологій КНУ імені Тараса Шевченка на освітній програмі Біологія (високі технології).

 

Вітаємо, Денисе! Нумо #РазомДоУспіху з #ТвійКНУ !

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024