Новини

 

Зі світлим святом Великодня!

30.04.2021

Шановна університетська громадо!

Наближається свято Господнього Воскресіння. Час відродження та нового початку. Перемоги добра над злом, життя над смертю, надії над страхом. Час особливої ввічливості та обміну добрими думками.

В українській традиції Великдень має глибокий релігійний вимір, що стосується найважливіших істин та символів християнства. Він нагадує нам, що жертовна любов – це сила, яка перемагає зло, смерть і сумніви. Тож окрім традиційних звичаїв, страв та прикрас у наших домівках мають бути, насамперед, взаємоповага, щирість та усмішки.

Уже другий рік поспіль Великдень ми святкуватимемо по-іншому – без велелюдних богослужінь, зустрічей із друзями та рідними. Ми дотримуємося рекомендацій фахівців, бо віримо, що це принесе позитивні результати зараз і в найближчі місяці.

Висловлюємо найщиріші побажання справжнім героям цих днів: медичним працівникам та військовослужбовцям – тим, завдяки кому Україна бореться не лише з пандемією, а й із зримим ворогом на Сході.

Бажаємо, щоб цей Великдень був мирним, сповненим взаємної сердечності і надії. Нехай ці особливі дні принесуть вам перепочинок від повсякденних турбот, щоб із новими силами ми змогли почати реалізовувати наші плани задля подальшого розвитку Університету.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Щиро Ваш  Володимир Бугров

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024