Новини

 

Проведено другий інформаційно-роз’яснювальний вебінар із серії «Я – науковий керівник»

09.04.2021

7 квітня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся другий вебінар із серії «Я – науковий керівник» за темою: «Публічні закупівлі в Університеті». Спікером зустрічі був секретар тендерного комітету Університету, к.е.н., доцент Микола Голованенко, модераторкою – начальниця Науково-дослідної частини Університету Ганна Толстанова.

 

У вебінарі взяли участь понад 70 осіб, серед яких заступники деканів/директорів з наукової роботи; керівники й відповідальні виконавці науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету та кошти грантів від Національного фонду досліджень України (НФДУ); науковці, що надають наукові послуги на замовлення бізнесу, органів державної влади тощо. Учасники онлайн-семінару обговорили:

  • порядок здійснення закупівель в Університеті відповідно до вимог чинного законодавства;
  • пакет необхідних документів, котрий необхідно та ресурс для завантаження документів для заповнення;
  • обов’язки наукових керівників у частині формування технічного завдання для предмету закупівель; покрокову інструкцію погодження пакету документів для закупівлі на рівні Університету.

Керівники та відповідальні виконавці НДР мали можливість поставити спікеру й начальниці НДЧ нагальні питання й обговорити актуальні проблеми у сфері публічних закупівель в Університеті.

Це другий захід із серії «Я – науковий керівник». Перший стосувався детальної інструкції з моменту відкриття НДР до звіту наприкінці року. Заплановані й наступні, які буде присвячено питанням захисту ОПІВ та трансферу технологій; отриманню міжнародних грантів.

 

Довідково:

У 2021 році за рахунок грантів  НФДУ Університет виконує 24 проєкти, серед яких сім – безпосередньо чи опосередковано направлені на подолання пандемії COVID-19. Детальніше про кожен із цих проєктів – у наступних публікаціях.

 

За інформацією НДЧ КНУ

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024