Новини

 

Зустріч майбутніх держслужбовців з представником НАЗК

30.09.2020

Олександр Стародубцев, заступник Голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), 29 вересня 2020 року у Центрі інноваційного розвитку КНУ імені Тараса Шевченка у рамках проєкту «Твоя держава чекає на тебе» провів зустріч з учасниками новоствореного студентського «Клубу майбутніх держслужбовців».

Студентська спільнота цього разу представляла Інститут міжнародних відносин та три факультети – філософський, економічний й соціології. У заході також взяли участь експертка з управлінського консалтингу Світлана Котляревська, керівниця Центру працевлаштування КНУ Інна Степанець, директорка Центру інноваційного розвитку Світлана Березіна та її заступниця Діана Третяк.

У діалозі зі студентами учасники обговорили як спільними зусиллями будувати сильну державу Україну.

У цікавому форматі Олександр Стародубцев ознайомив присутніх зі сторінками історії державотворення у різних країнах світу, а також поділився власним досвідом переходу з бізнес-сфери у державні органи управління. Та найцікавішою інформацією для студентів стала розповідь про те, як менш ніж за рік була розроблена повністю нова електронна система закупівель «Prozorro». Спікер у деталях розповів як приймалося необхідне законодавство, як відбувалося навчання всіх стейкхолдерів та як здійснювався перехід на згадану систему.

Нагадаємо, що «Prozorro» була визнана в усьому світі, отримала кілька світових нагород і стала надихаючим прикладом для інших реформ в Україні.

Бонусом зустрічі стала запропонована вакансія від НАЗК для одного із учасників «Клубу».

 

За матеріалами Центру інноваційного розвитку КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024