Новини

 

Посвята у студенти факультету соціології

18.09.2020

17 вересня факультет соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка прийняв до своїх лав понад сотню нових студенток і студентів.

 

У зв'язку із карантинними заходами, посвята відбулася у дещо незвичний спосіб. Завдяки кооперації з кафедрою фізичного виховання та спорту НСК КНУ вдалося провести захід на університетському стадіоні поруч зі студмістечком. Гарний урочистий настрій не заважав дотриманню правил карантину. Студенти були в захисних масках та дотримувалися фізичної дистанції.

Під час урочистої посвяти до них звернулася із привітанням пані декан факультету соціології Валентина Чепак. Крім того, студентство мало змогу познайомитися з викладачами факультету та студентським активом.

Коментуючи вибір, який зробили першокурсники, Валентина Василівна зазначила: «Факультет соціології – це спільнота людей, які цінують справжній професіоналізм, інтелектуальну працю й академічну доброчесність. Разом із тим – це демократичний простір, де між студентами та викладачами триває живе і не обтяжене зайвими формальностями спілкування. Наша мета – давати студентству якісні та конкурентоспроможні знання і навички. Для нас також важливо, щоб усі учасники навчального процесу відчували психологічний комфорт і щирий інтерес до навчання».

Щиро вітаємо усіх новоприбулих членів університетської спільноти з початком нового етапу в житті!

За інформацією від факультету соціології КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024