Новини

 

Психологічна служба розпочинає консультування онлайн

03.04.2020

Психологічна служба Київського національного університету відновила запис на консультацію до психолога, а з 7 квітня 2020 року розпочинає консультування онлайн.

Консультуватимуть студентів, викладачів і співробітників щовівторка, щосереди та щочетверга з 10.00 до 17.00 за допомогою засобів відеозв'язку в сервісі Zoom.

Використовуючи кращі міжнародні методики, досвід роботи у кризових умовах, фахівці Психологічної служби розробили протокол і алгоритм онлайн консультування. Для запису на онлайн консультацію необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/viVq7cNbKvfrDtri9. Далі з вами зв’яжеться координатор для узгодження дати та часу консультації. У призначений день у Telegram (або Viber) ви отримаєте нагадування про зустріч, посилання та ідентифікатор для входу до Zoom конференції.

Рекомендовано заздалегідь встановити на ваші гаджети (телефон, ноутбук чи планшет) програму Zoom https://zoom.us/ (це нескладно), зареєструватись у ній та в очікуванні консультації протестувати можливості програми. Налаштуйте комфортні для вас рівень звуку та якість відео, «картинку», яку бачитимуть інші (консультант). Зауважте, що технічно використання програми Zoom на комп’ютері та cмартфоні відрізняються.

На час спілкування онлайн з консультантом забезпечте максимальне усамітнення, попросіть рідних не заходити до приміщення, в якому відбуватиметься сеанс відеозв’язку. Також під час онлайн консультації не рекомендовано ходити по приміщенню, оскільки це відволікає і вас, і консультанта.

Відкрийте для себе світ нових віртуальних можливостей – запишіться на консультацію до психолога онлайн!

 

Інна Бєлінська, психологічна служба КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024