Новини

 

Транспортне забезпечення співробітників КНУ на час карантину

03.04.2020

Не зважаючи на те, що більшість працівників КНУ імені Тараса Шевченка працюють дистанційно, діяльність договірних, господарських і охоронних служб можливо забезпечувати тільки за особистої присутності у приміщеннях Університету. Тому адміністрація КНУ докладає необхідних зусиль, аби співробітники, які безпосередньо виконують свої обов’язки в навчальних корпусах та інших структурних підрозділах, не тільки мали в розпорядженні належні засоби особистого захисту, а ще й могли безпечно дістатися до своїх робочих місць.

За дорученням ректора Леоніда Губерського проректор Олександр Рожко уповноважений провадити перемовини з Київською міською державною адміністрацією з метою отримання достатньої кількості перепусток для проїзду в громадському транспорті. Під час чергової загальної наради керівництва КНУ й адміністрації структурних підрозділів проректор доповів: «Наразі для потреб Університету вже було отримано 100 спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті, тривають подальші перемовини про отримання додаткових проїзних документів від влади Києва».

Окрім того, за розпорядженням ректора було організовано транспортне забезпечення співробітників КНУ завдяки безперебійній роботі служби університетського автотранспорту. Начальник відділу транспортного обслуговування запевнив, що його підлеглі щотижнево отримують і опрацьовують заявки від керівників структурних підрозділів КНУ імені Тараса Шевченка. Зокрема, Ігор Жихарєв повідомив: «Служба автотранспорту КНУ упродовж тижня виконує як регулярні заявки, так і нагальні. Регулярні збираємо напередодні робочого тижня, усі інші формуються відповідно до актуальних потреб того чи іншого структурного підрозділу. У заявках обов’язково зазначаються контактні дані працівників, які потребують перевезення, бо кожного такого співробітника безпосередньо забираємо біля його помешкання й доставляємо до місця роботи. Наприкінці зміни всі процеси повторюємо у зворотному порядку».

За інформацією служби автотранспорту, щотижня їхніми послугами користуються понад 300 співробітників Університету. Регулярно виконуються заявки на перевезення працівників Канівського природного заповідника; Ботанiчного саду імені академіка Олександра Фоміна; вiддiлу охорони та безпеки, керівництва Університету; юридичного вiддiлу; вiдділу міжнародного співробітництва; планово-фiнансового вiддiлу; вiддiлу з реалiзацiї проектiв перспективного розвитку Унiверситету; вiддiлу матерiально-технiчного забезпечення, укладання та супроводу договорiв; вiдділу дiловодства та архіву; відділу кадрів; дирекції й працівників студмістечка; університетської клініки; кріогенного комплексу; вiддiлу головного механiка; вiддiлу головного енергетика; центрального складу; ремонтно-будiвельного вiддiлу; центрів харчування; Інституту міжнародних відносин, хімічного й економічного факультетів, а також інших підрозділів КНУ, згідно із оформленими заявками.

Співробітники КНУ імені Тараса Шевченка, які користуються послугами університетського автотранспорту, висловлюють щиру подяку адміністрації Університету й працівникам служби автотранспорту за надання безпечних і комфортних умов перевезення.

 

 Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024