Новини

 

Global Career Day для філологів

28.02.2020

27 лютого в Інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка відбувся День кар'єри Global Career Day.

Ініціатори заходу - керівник сектору працевлаштування КНУ Інна Степанець, комунікативний менеджер сектору Станіслав Гречка, засупник директора Існтитуту філології з міжнародних зв'язків і профорієнтаційної роботи Катерина Білик. У команді над Global Career Day працювали адміністрація Інституту та представники його відділів.

Філолог - відмінний фахівець для роботодавців у різних сферах. Випускник Інституту філології має переконливі переваги: знання іноземних мов, уміння комунікувати, чітко формулювати тези, завдання й запитання, логічно шукати розв'язки. Це справжня знахідка для мовних шкіл, журналістики, менеджменту, бренд- і трейд-маркетингу, HR, дослідження ринку і покупців та навіть у галузі IT і в розробці штучного інтелекту.

Студенти долучилися до лекторію, інтерактивів, розіграшів призів від компаній. Вони ознайомилися з програмами стажувань та вакансіями українських і міжнародних організацій Genesis, Data Robot, Jooble, 1+1 медіа, English Prime, Dex Digital, Mars Україна, Admitad, Deloitte, Pepsi Co, Setstud та Start Deutsch Schule. Можливо, хтось знайшов роботу мрії чи вже на шляху до неї.

За матеріалом ІФ

Фото Юлії Кузьменко, Андрія Іванова

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024