Новини

 

Спортивний дайджест

26.02.2020

В рамках проекту «Фестиваль спорту» 19 лютого в Навчально-спортивному комплексі Університету відбувся турнір з настільного тенісу серед студентів.

Всі бажаючі могли продемонструвати свої можливості в такому популярному й захоплюючому, а також дуже стрімкому виді спорту, як настільний теніс. Велика різноманітність ударів в цьому виді спорту відмінно розвиває загальну координацію рухів, швидкісні якості, збагачує тактичне мислення.

Цього разу бронзовим призером став Ступа Богдан (факультет комп’ютерних наук та кібернетики), срібна нагорода дісталася Мальованому Олександру (факультет радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем). Переможцем змагань став Красуцький Адам (економічний факультет).

 А от в Інституті міжнародних відносин КНУ в рамках «Фестивалю спорту» 21 лютого відбулися змагання «Відкритого Кубку ІМВ» з баскетболу 3х3, в яких брали участь вісім команд. Бронзові нагороди змагань виборола команда «Та pof…» в складі Перішка В., Рябцева К., Собори В., і Сторожука А. Програвши фінальну гру, срібним призером стала команда «Собраніє» в складі Уварова В., Рака М. і Гожика М.

 

Переможцем змагань і володарем «Відкритого Кубку ІМВ» стала команда «Lolkers», в складі якої виступали Смоловик М., Топазли А.,Криволап Д. і Бачмага Є. Незабутні емоції спортивної боротьби спостерігали вболівальники команд, які намагалися своєю підтримкою вплинути на перебіг подій. Організатори змагань – викладачі кафедри фізичного виховання та спорту Університету і Спортивний департамент Студентського парламенту ІМВ, привітали призерів

.

Спортивна зала Національного медичного університету імені О.Богомольця 22 лютого приймала змагання Чемпіонату України з гирьового спорту (ФГСУ) 2020 року серед студентів .Команда нашого Університету, до якої увійшли Сенчило Дмитро (ФІТ), Новосат Артем (ВІКНУ) і Зінченко Дмитро (ВІКНУ), посіла досить високе п’яте місце.

 

Недільного ранку збірна КНУ імені Тараса Шевченка з футболу розпочала з перемоги 3:0 друге коло Студентської ліги «Динамо» Київ. Суперником наших хлопців стала команда Одеського юридичного коледжу, яка тривалий час зберігала свої ворота недоторканими, та в решті решт не втримала натиску нашої команди.

Вітаємо переможців, призерів та учасників змагань! 

 

Кафедра фізичного виховання та спорту НСК КНУ

 Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024