Новини

 

Презентація проекту «Твоя держава чекає на тебе»

20.02.2020

 

 

19 лютого 2020 року в Україно-китайському інноваційному центрі Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативи офісу Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука пройшла презентація проекту «Твоя держава чекає на тебе».

 

Захід було організовано представниками Інноваційного центру КНУ в рамках програми стратегічного розвитку Університету. Презентацію відкрив вітальним словом до присутніх проректор з перспективного розвитку Олександр Рожко, який відзначив важливість підготовки студентів нової генерації для підвищення ефективності й результативності державного управління та оновлення кадрового потенціалу на державній службі. До участі в презентації було запрошено керівників усіх навчальних підрозділів КНУ. Відповідно до своїх професійних обов’язків саме директори інститутів і декани факультетів зможуть посприяти якнайшвидшому поширенню важливої інформації серед студентства Шевченкового університету.

Основним спікером заходу виступила Світлана Котляревська, радник прем’єр-міністра України з кадрових питань і менеджер проекту «Твоя держава чекає на тебе» в Офісі ефективного регулювання BRDO. Світлана Котляревська відзначила, що їй завжди хотілося, щоб кращі студенти й випускники провідних закладів вищої освіти України працювали не тільки в комерційних структурах, а й у державному секторі. Радник прем’єр-міністра України з кадрових питань наголосила: «КНУ імені Тараса Шевченка обирався як основний партнер для реалізації проекту «Твоя держава чекає на тебе», оскільки найкраща вища освіта здобувається студентами саме в цьому ЗВО. Спільно з вашим науково-педагогічним колективом ми прагнемо створити HR-спільноту, яка буде готова працювати в державному секторі й змінювати Україну на краще!». Світлана Котляревська особисто зустрілася з ректором КНУ Леонідом Губерським, подякувала керівникові Університету за важливу для трансформації державної влади співпрацю й виклала сутність і важливість проекту «Твоя держава чекає на тебе». На знак подяки за увагу до громади Шевченкового університету представниці прем’єр-міністра України з кадрових питань було презентовано пам’ятний сувенір із символікою КНУ імені Тараса Шевченка.

Учасники презентації мали можливість переглянути матеріали з ґрунтовним описом проекту, спрямованим на інтенсифікацію взаємодії Університету з працедавцями, а також здатного забезпечити українську молодь цікавою й перспективною роботою в органах державної влади.

Відповідно до задуму розробників проекту, популяризація державної служби в КНУ проходитиме в декілька етапів і охоплюватиме низку заходів, зокрема:

  • презентацію проекту перед студентами навчальних підрозділів Університету;
  • практично-теоретичну підготовку студентів до проходження конкурсу на державну службу;
  • відбір претендентів.

Науково-педагогічний колектив КНУ переконаний, що такі й подібні проекти мотивуватимуть студентів ретельніше опановувати обраний фах і дозволятимуть найкращим вихованцям успішно працевлаштовуватися на посади в органах державної влади.

 

За матеріалами Україно-китайського інноваційного центру

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024