Новини

 

Економічний факультет на Uni-Biz Bridge 4

17.02.2020

Колектив економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка 15 лютого 2020 року вчетверте долучився до ініціативи своїх давніх партнерів – компаній UGEN та GENESIS щодо побудови тісних взаємовідносин між бізнесом та університетами: викладачі й студенти взяли участь у IV Всеукраїнській конференції Uni-Biz Bridge 4.

Захід був спрямований на встановлення зв’язку між «офіційною освітою та запитом бізнесу». Цього року до участі були запрошені не тільки представники провідних компаній та університетів, а й викладачі та керівники секторів працевлаштування, студенти та представники студентських організацій, що дозволило побачити майбутнє освітнього процесу очами всіх стейкхолдерів.

Робота конференції була організована у формі панельних дискусій щодо проблем взаємодії роботодавців та університетів і впливу курсів і стажування в компаніях на академічну освіту, в одній із яких доповідачем виступила Інна Степанець, керівник Сектору працевлаштування КНУ імені Тараса Шевченка, яка поділилась досвідом співпраці Університету з роботодавцями.

У другій половині конференції було проведено круглі столи, метою яких було обмінятись думками та окреслити перспективи майбутнього співробітництва представників бізнесу та університетів.

Делегація економічного факультету цього разу була дуже численною, до роботи конференції долучилися: Людмила Анісімова, заступник декана економічного факультету з навчальної та виховної роботи, доцент кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності; Олена Грішнова, професор кафедри економіки підприємства; Галина Чорноус, доцент кафедри економічної кібернетики;, Оксана Чеберяко, професор кафедри фінансів; Наталія Плєшакова, доцент кафедри фінансів; Вікторія Гура, доцент кафедри екологічного менеджменту та підприємництва; Світлана Шибіріна, асистент кафедри статистики та демографії; асистенти кафедри іноземних мов Марина Антонова, Ірина Діденко, Лілія Сандига, а також представники студентства КНУ.

 

За інформацією прес центру

економічного факультету

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024