Новини

 

Укладено договір про співпрацю з Київською православною богословською академією

05.02.2020

5 лютого 2020 року ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський та ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк підписали договір про співпрацю в сфері підготовки кадрів, у здійсненні спільних наукових, навчальних  і дослідницьких проектів.

Договір передбачає проведення наукових конференцій, семінарів, круглих столів, навчальних та соціокультурних заходів, розробку та реалізацію спільних освітніх та наукових проектів, співпрацю у сфері підготовки фахівців тощо.

«Впевнений, що співпраця буде плідною. Адже наші навчальні заклади мають спільну мету: готувати  високопрофесійних, фахівців, які працюватимуть на благо нашої країни й стоятимуть на сторожі її економічного та духовного процвітання», – зазначив ректор КНУ Леонід Губерський.

У церемонії підписання взяли участь декан філософського факультету КНУ академік Анатолій Конверський, заступник декана з навчальної роботи філософського факультету КНУ професор Лариса Комаха, проректори з наукової та виховної роботи Київської православної богословської академії протоієрей Віталій Клос та протоієрей Петро Бойко.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024