Новини

 

Інноваційна платформа з працевлаштування студентів КНУ

28.12.2019

Перед новорічними святами в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка запустили онлайн-платформу з працевлаштування KNU NUWORK.

Інноваційна платформа надає студентам КНУ можливості підбору варіантів стажування і працевлаштування з частковою або повною зайнятістю з прив’язкою до місця розташування компаній, які системно працюють з університетом та мають підтверджену репутацію.

Сервіс платформи встановлює контакт зі 100% кандидатів 24/7; інформує кандидатів про умови роботи і розміщення робочого місця на карті міста; проводить первинне онлайн інтерв’ю, а результати (протягом години) завантажує в кабінет рекрутера.

Проект KNU NUWORK, ініційований та реалізований спільними зусиллями iCenter (Українсько-китайський інноваційний центр КНУ), Центром працевлаштування Університету та NUWORK, передбачає представлення статистичних даних за результатами працевлаштування студентів та випускників. Вказаний функціонал платформи прискорить процес адаптації освітніх програм до потреб ринку праці.

Університет у заході представляли: проректор Олександр Рожко, директор Науково-методичного центру організації навчального процесу Андрій Гожик, керівник сектору працевлаштування студентів і аспірантів Інна Степанець, директорка Україно-китайського інноваційного центру Світлана Березіна.

У презентації взяли участь представники понад 20 компаній-партнерів університету. Серед них: METRO Cash&Carry Ukraine, Grant Thornton Ukraine, Фармак, Розетка, БІОТОН, Градобуд, АТ «Укрзалізниця», Mindy Teams, Fozzy, PepsiCo, KPMG, Genesis, Укренерго, Kreston GCG, які виявили зацікавленість в участі у новій платформі.

Після знайомства з проектом KNU NUWORK відбулось жваве обговорення необхідності нових форм співпраці університетів та представників ринку праці, прикладом яких і є презентована онлайн платформа.

 

За матеріалами Україно-китайського інноваційного центру КНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024