Новини

 

Посол Катару відвідав університет

05.12.2019

    

5 грудня в Головному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч ректора університету Леоніда Губерського з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Катар в Україні паном Гаді Аль-Гаджрі.

На зустрічі йшлося про налагодження двосторонніх ділових стосунків з Університетом Катару, що знаходиться у столиці Держави – місті Доха.  Для цього необхідно підготувати і підписати двосторонній Договір, що давав би можливість розробити і розвивати на його основі напрямки співпраці.

Посол Катару Гаді Аль-Гарджі передав ректору Леоніду Губерському запрошення на 14 Міжнародну щорічну катарську конференцію, де збирається  впливова наукова та освітянська еліта, відомі світові громадські та державні діячі і обговорюються найважливіші питання світового співжиття і комунікацій між народами на основі миру і взаєморозуміння..

Ректор Леонід Губерський  у свою чергу запросив до Києва свого катарського колегу та представників Університету Катару, аби після особистої зустрічі виробити взаємовигідні умови для співробітництва обох університетів.

Пропозиції були прийняті сторонами до уваги і схвалені для конкретних дій.

На зустрічі були присутні проректор КНУ з міжнародних зв'язків Петро Бех, та начальник відділу міжнародного співробітництва КНУ Андрій Кравченко.  

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024