Новини

 

Спортивний жовтень

11.10.2019

9 жовтня в басейні КНУ імені Тараса Шевченка відбулися відкриті змагання з плавання, присвячені 185-й річниці КНУ імені Тараса Шевченка. Учасниками були не лише студенти нашого університету, а й студенти національного університету біоресурсів та природокористування України.

 

Ці змагання стали гарним попереднім відбірковим етапом до майбутніх змагань з плавання серед студентів у 2019-2020 навчальному році. Кращі результати на блакитних доріжках серед студентів нашого Університету показали Мороховська Анастасія (ФРЕКС, 1к.), Демчук Олександра (ННІ «Інститут геології»,2 к.), Королінська Анна (ІВТ,4 к.), Ольховська Анастасія (ННЦ «Інститут біології та медицини»,2 к.), Ткачишина Анна (юридичний факультет, 4к.), Щавінська Анна (економічний факультет,1к.), Євграфов Павло (ІМВ,4 к.), Кузько Володимир (факультет комп’ютерних наук та кібернетики,1 к.), Косенко Степан (ВІКНУ,5 к.).

 

З перемоги розпочала свої виступи у Чемпіонаті Столичної Ліги з класичного волейболу серед жіночих команд і збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка. Дівчата у своїй першій зустрічі досить впевнено вели свою гру і перемогли команду «Пандора» з рахунком 3:0.

 

Вітаємо  переможців та призерів і сподіватимемося, що найкращі результати наших студентів, які представляють Університет на спортивних аренах, ще попереду! Бажаємо міцного здоров’я і нових перемог!

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024