Новини

 

КНУ імені Тараса Шевченка на форумі «Успішний 11-класник»

11.10.2019

Наприкінці вересня представники Центру комунікацій та Підготовчого відділення Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у VI Всеукраїнському освітньому форумі «Успішний 11-класник», що пройшов у Міжнародному виставковому центрі м Києва.

Захід зібрав експертів з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представників найкращих ЗВО України, освітніх компаній та курсів.

 

Співробітники КНУ розповіли майбутнім абітурієнтам про переваги та пріоритети вступу до Шевченкового університету, правила та умови прийому на навчання, інформували учнів про форми підготовки до ЗНО на підготовчому відділенні, допомагали визначитись з майбутнім фахом, та запросили  відвідати Загальноуніверситетський день відкритих дверей – КНУEXPO, що відбудеться 19 жовтня в Головному навчальному корпусі Університету. На форум завітали близько 1000 учнів старших класів та їхніх батьків з різних куточків України, а ті хто не змогли бути присутніми, мали можливість поспілкуватися з представниками ЗВО онлайн, найбільше школярів цікавили спеціальності пов’язані із журналістикою, міжнародними відносинами, іноземними мовами та IT технологіями.


Організатори форуму вручили подяку Університету за проявлений інтерес та активну позицію щодо майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Фото з сайту ZNOua

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024