Новини

 

Науковий хімічний «десант» відвідав табір юних науковців

18.06.2019

Викладачі хімічного факультету 11 червня 2019 року прочитали інтерактивну лекцію для учнів Природничо-наукового ліцею № 145 м. Києва, переможців та призерів районних, міських, всеукраїнських олімпіад, конкурсів робіт Малої академії наук, які були учасниками Літньої школи «Зоряний час-2019», що тривала з 3 по 17 червня на базі табору «Пролісок» (смт. Козин).

 

Протягом дня команда хімічного факультету на чолі з Ольгою Хилею та Демидом Мілоховим забезпечувала «активний відпочинок» учасників Літньої школи, замиловуючи їх красою хімічної науки. Під час лекції школярі дізнались багато цікавинок про «Світ хімії», значення і перспективи цієї науки для поступу людства та базовий «хімізм» явищ, що відбуваються щомиті всередині нас та оточуючому світі. Захоплюючі експерименти та майстер-класи полонили юних розумників та спонукали почати підкорювати вершини природничих наук вже у новому навчальному році.

 

Мета Літньої школи – забезпечення повноцінного відпочинку, змістовного дозвілля, задоволення інтересів і пізнавальних запитів учнів, сприяння самореалізації особистості. У програмі – лекції та спецкурси науковців НАН України, робота по створенню та презентації навчально-пізнавальних проектів, підготовка до конкурсів, конференцій, олімпіад з базових предметів, зустрічі з провідними фахівцями України, екскурсії, заходи активного дозвілля.

 

За матеріалами хімічного факультету

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024