Новини

 

Нові можливості співпраці КНУ з Університетом Ромеріса (Литва)

14.06.2019

13-14 червня в КНУ імені Тараса Шевченка з візитом перебувала делегація Університету імені Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литовська Республіка), очолювана ректором професором Інгою Заленієне.

В рамках візиту відбулася зустріч керівника делегації з ректором  КНУ Леонідом Губерським.

Привітавши гостей,  Леонід Васильович висловив задоволення співпрацею  двох ЗВО, що плідно співпрацюють, зокрема, в рамках програми «Україно-Європейські правничі студії».  «Сьогодні випускники програми отримають дипломи, а нам слід розширювати співпрацю, проваджуючи подібні програми не тільки на юридичному, а й на інших факультетах та інститутах», – зауважив ректор. 

Сторони обговорили перспективи спільних наукових досліджень,  публікацій у Scopus та підписали  угоди про реалізацію спільних магістерських програм: «Правове регулювання публічного управління та прав людини», «Право інтелектуальної власності», «Приватне право» на наступний п'ятирічний термін.

Студенти, які успішно завершать навчання за відповідними програмами отримають два дипломи: диплом магістра права, виданий Університетом імені Миколаса Ромеріса та диплом, виданий Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024