Новини

 

Делегація Університету з Шмалькальдена відвідала КНУ

21.05.2019

20 травня КНУ імені Тараса Шевченка відвідала делегація Університету прикладних наук м. Шмалькальден (Німеччина), очолювана його ректором Ельмаром Хайнеманном.

Відбулася зустріч членів делегації з проректором КНУ з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петром Бехом. Петро Олексійович розповів про 185-річну історію Університету та його сьогодення, зосередивши увагу на природничих факультетах.

Під час зустрічі було підписано Угоду про наукову, освітянську та культурну співпрацю між КНУ імені Тараса Шевченка та Університетом прикладних наук м. Шмалькальден. В її рамках сторони передбачають обміни викладачами для читання лекцій, навчально-методичною літературою та науковими матеріалами, інформацією, навчальними планами та програмами, проводитимуть спільні наукові дослідження за взаємоузгодженими темами.

«Угодою також передбачені обміни студентами й аспірантами. Крім того в рамках співробітництва між сторонами можуть бути укладені додаткові угоди, що передбачатимуть програми подвійного дипломування», зазначив проректор Петро Бех.

На зустрічі також була присутня декан економічного факультету професор Анжела Ігнатюк, начальники відділів міжнародного співробітництва обох університетів Андрій Кравченко та Маркус Хорнунг.

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024