Новини

 

Всеукраїнська студентська олімпіада з географії

19.04.2019

 10-12 квітня на базі географічного факультету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з географії серед студентів ЗВО України.

В олімпіаді взяли участь 70 студентів з 14 класичних і 13 педагогічних закладів з 21 міста 20 областей України – переможці ¼ етапу,  що проходив у ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації у січні-лютому поточного року.

 

Олімпіаду відкрив заступник голови оргкомітету, декан географічного факультету академік НАПН України Ярослав Олійник, який від імені колективу факультету привітав учасників олімпіади із Всеукраїнським студентським зібранням, що єднає студентську спільноту України.

 

Проректор з наукової роботи КНУ Віктор Мартинюк від імені ректора університету академіка НАН України Леоніда Губерського щиро привітав студентів, членів журі, керівників команд з початком роботи олімпіади, підкресливши, що від нинішніх студентів-географів залежить майбутнє географічної науки і освіти в Україні, побажав творчої наснаги, наполегливого руху до своєї мети.

 

До складу журі олімпіади ввійшли провідні науково-педагогічні працівники 10 ЗВО різних регіонів України (декани, завідувачі кафедр, професори тощо). Конкурсні випробування проходили у два тури: теоретичний і практичний.

 

Учасники, які посіли перше, друге і третє місце в особистому заліку нагороджені дипломами І, ІІ і ІІІ ступенів та призами (атласи ДНВПО «Картографія»). Студенти, які посіли ІV-VІ місця нагороджені грамотами Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Всі вони отримали сертифікати учасників Всеукраїнської олімпіади. Більшість студентів, які брали участь в Олімпіаді, показали високий рівень підготовки з географії.

 

Під час олімпіади були проведені цікаві екскурсії по м. Києву, в Національний парк «Межигір’я», інтелектуальна гра «Брейн-ринг» між студентами різних ЗВО. Студенти-географи України залишились задоволені участю в Олімпіаді і її результатами.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024