Новини

 

Global career day в ІФ

15.03.2019

14 березня в Інституті Філології відбувся Global career day. Сектор працевлаштування студентів і аспірантів університету руйнував міфи про кар’єрні перспективи фахівців гуманітарного профілю.

Програма заходу включала:

  • Ярмарок вакансій, на якому можливо було поспілкуватися із представниками таких компаній, як 1+1 медіа, English Prime, iDeal International, Smart Solution, DexDigitaL, Study Academy, Philip Mоrris Ukraine, Studentland, Admitad та інші, розглянути програми стажування чи практики.

 

  • Презентацію кар'єрного старту від компаній Metro, Yappi Corporate та Meet-UP . Про перспективи кар’єрного розвитку в ІТ сфері для студентів гуманітарного профілю розказали представники компаній Genesis та Mindy team.

 

  • Кар’єрний квест – інтерактив заходу, завдяки якому можна було протестувати свої м’які навички, спробувати себе у ролі копірайтера чи ведучого, дізнатися кар’єрні лайфхаки від компаній. Подарунки та сувеныри для переможців відготували Ideal International, 1+1, Yappi Corporate, Smart Solution і сектор працевлаштування, а компанія Ward Howell розіграла для найактивнішого учасника заходу кар’єрну консультацію від свого ТОП-менеджера.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024