Новини

 

Історики КНУ – володарі «КУБКА РЕКТОРА»!

07.02.2019

Чудового зимового дня, 6 лютого, в залі Навчально-спортивного комплексу університету відбулися ігри фінальної частини щорічного «КУБКА РЕКТОРА» з футзалу серед студентів.

 

В матчі за третє місце на п’єдесталі зустрілися команди фізичного факультету та Інституту журналістики. Перемогу святкували студенти фізичного факультету.

 

У фіналі «КУБКА РЕКТОРА» протистояли команди історичного та географічного факультетів. Для істориків це був перший вихід у фінал турніру.

 

Фінальну гру  відвідав і з задоволенням вболівав за студентів-футболістів ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Васильович Губерський. На матч прийшли також заступник голови первинної профспілкової організації університету Чомко Д. Ф., декан географічного факультету Олійник Я. Б., декан факультету психології Данилюк І. В., заступник декана історичного факультету з наукової роботи і міжнародних відносин Пшеничний Т. Ю., завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Кочергіна Т. І.

 

Основний час гри переможця не виявив. Тож рахунок 1:1 став початковим для виконання післяматчевих шестиметрових ударів, що стало гарним емоційним подарунком для почесних гостей та численних вболівальників. Одного разу не влучив у ворота гравець історичного факультету, але географи схибили двічі…У підсумку 3:1 на користь істориків.

 

Ректор університету вручив пам’ятні призи гравцям в номінаціях: «Кращий захисник» - Грибок Андрій (фізичний факультет), «Кращий воротар» - Тєгаєв Микита (географічний факультет), «Кращий гравець» - Гойша Андрій (історичний факультет). А команда-переможець отримала чудовий кубок з рук Леоніда Васильовича, який закликав студентів займатися спортом, залишатися активними і побажав здоров’я і успіхів у житті і навчанні.

 

Вітаємо всіх призерів, гостей та учасників турніру! Висловлюємо щиру подяку ректорові Леоніду Васильовичу  Губерському за підтримку спорту в університеті!

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу КНУ

Фото Тетяни Василик

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024