Новини

 

Студенти КНУ – призери олімпіади з програмування

14.01.2019

Шестеро студентів факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ стали призерами фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування 2018 року.

 

За результатами змагань представників КНУ імені Тараса Шевченка у складі двох команд відзначено дипломами ІІ і ІІІ ступеня, зокрема:

  • Ольга Крамаренко, Марко Міхно і Ярослав Сігетій – студенти 4-го курсу, які вибороли ІІ загальнокомандне місце;
  • Вадим Бездушний, Андрій Борзяк і Дмитро Чернякін – студенти 3-го курсу, команда яких одержала нагороду за ІІІ місце.

Ольга Крамаренко і Ярослав Сігетій навчаються в КНУ імені Тараса Шевченка за напрямом підготовки «Прикладна математика», а Марко Міхно – за напрямом «Інформатика». Вадим Бездушний, Андрій Борзяк і Дмитро Чернякін вивчають спеціальність «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» за освітньою програмою «Інформатика». Студентам КНУ вдалося покращити особисті результати порівняно з результатами Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування 2017 року й вибороти два призові місця з дипломами ІІ і ІІІ ступеня відповідно. Між іншим, Маркові Міхну вдалося вже вдруге перемогти в подібних змаганнях, оскільки в 2017 році цей студент уже був учасником команди КНУ, відзначеної дипломом ІІ ступеня.

Підготовкою студентів КНУ імені Тараса Шевченка вже декілька років поспіль займається Віталій Бондаренко, інженер факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка. Команди Шевченкового університету у 2018 році стали переможцями першої групи учасників, котрі у фінальному етапі змагалися на базі Вінницького національного технічного університету.

Колектив Шевченкового університету щиро вітає колег та їхніх вихованців із перемогою й визнанням їхніх професійних здобутків!

 

Знімки – Андрій Петлицький

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024