Новини

 

Спортивні події останнього передекзаменаційного тижня

13.12.2018

Минулого тижня завершилися змагання з плавання серед студентських збірних команд вищих навчальних закладів ІІІ-ІV р. а., розташованих на території Голосіївського району м. Києва. Змагання проходили в басейні КНУ імені Тараса Шевченка за участю 5 команд.

В загальному заліку переможцями стала збірна КНУ. Наші студенти отримали 10 золотих, 4 срібні та 4 бронзові нагороди.

 

4 грудня завершилися змагання з волейболу серед студентських команд ВНЗ ІІІ-ІV р. а., що розташовані на території Голосіївського району міста Києва, переможцями яких стала збірна команда КНУ.

 

Цього ж тижня проходила фінальна частина змагань з баскетболу на «Кубок СПА». На жаль, ми  поступилися в матчі за 3-є місце студентам з Національного університету фізичного виховання і спорту України і посіли 4-місце.

 

В Навчально-спортивному комплексі університету 4 грудня пройшли змагання з танцювальної та спортивної аеробіки серед студентів. Змагання з танцювальної аеробіки в своїх групах очолили команди ФРЕКСу, Інституту філології, Інституту журналістики.

 

Перемогу в змаганнях зі спортивної аеробіки святкували Агафонова Катерина (ФРЕКС), Маркіна Наталя (механіко-математичний факультет), Кучерська Анастасія (Інститут журналістики).

 

5-6 грудня пройшли останні, заплановані на перший семестр 2018-2019 навч. р., змагання з важкої атлетики Спартакіади КНУ імені Тараса Шевченка серед студентів.

 

Найсильнішими у своїх групах стали юридичний факультет, фізичний факультет, ФІТ.

А завершили тиждень змагання з плавання серед професорсько-викладацького складу ЗВО, що розташовані на території Голосіївського району міста Києва.

 

Команда викладачів нашого університету посіла перше місце, випередивши команди Національного університету біоресурсів і природокористування України, Академії Служби безпеки України, ПВНЗ «Київський медичний університет», Національного університету харчових технологій.

 Вітаємо переможців та призерів! Бажаємо легких іспитів та складання сесії на відмінно!                                                                       

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

НСК КНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024