Новини

 

У КНУ буде створено українсько-китайський інноваційний центр

11.12.2018

10 грудня ректор КНУ Леонід Губерський та Генеральний директор компанії Zhejiang Golden Egg Scienceand Technologi Лі Люменг  підписали Договір про освітньо-наукову співпрацю.

Стратегічною метою  Договору є створення можливостей для ведення спільної міжнародної науково-дослідницької роботи, розвиток освітньої та інноваційної діяльності для досягнення взаємовигідних результатів та створення для цього   спільного Українсько-китайського інноваційного центру.

Центр зокрема братиме активну участь у пошуку молодих талантів, надаватиме організаційну допомогу в просуванні інноваційних розробок та ідей, спільному  проведенні комплексу заходів, спрямованих на  розширення обсягів фундаментальних, пошукових і прикладних досліджень, що мають технологічну спрямованість і комерційне освоєння результатів наукових досліджень.

Надалі співпраця буде сфокусована на створенні китайсько-українського інституту в Китаї, де впроваджуватимуться проекти, а також на підготовці ґрунтовних розробок до участі в грантовому конкурсі, що проводиться в Китаї.

На церемонії підписання Договору та в обговоренні проектів взяла участь офіційна делегація  провінції Чжецзянь КНР, представники Чжецзянського університету та Чжецзянської лабораторії, а також представники компанії Golden Egg Scienceand Technology.

З української сторони участь у зустрічі взяли проректор  КНУ (міжнародні зв’язки) Петро Бех, проректор КНУ (перспективний розвиток) Олександр Рожко, начальник міжнародного відділу Андрій Кравченко, в.о. директора Інституту післядипломної освіти Наталія Ткаченко.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024