Новини

 

Анжелу Ігнатюк обрано деканом економічного факультету

18.10.2018

Від вересня в Університеті тривала процедура обрання декана економічного факультету КНУ.

Відповідно до Наказу ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка від 7 вересня 2018 року було призначено вибори кандидатури на посаду декана.

Від 8 вересня до 8 жовтня відбувалося висунення кандидатур на посаду декана від кафедр та інших структурних підрозділів економічного факультету, студентського парламенту разом із студентським профкомом факультету. Загалом надійшли пропозиції щодо висунення трьох кандидатур докторів економічних наук на посаду декана: претендентами стали професорка Анжела Ігнатюк, професорка Оксана Жилінська й професор Олександр Черняк.

На виконання вимог Закону України «Про вищу освіту» й Статуту КНУ імені Тараса Шевченка конференцією трудового колективу факультету в результаті таємного голосування було висунуто одну кандидатуру для обрання на посаду декана економічного факультету – професорку Анжелу Ігнатюк.

16 жовтня 2018 року за участі першого проректора Університету, доктора фізико-математичних наук, професора Олега Закусила відбулося засідання Вченої ради факультету, на якому деканом економічного факультету одноголосно обрали Анжелу Ігнатюк.

Колектив економічного факультету й всього Університету щиро вітає Анжелу Ігнатюк із обранням на цю відповідальну посаду, зичить їй здоров’я, творчої наснаги й життєвих сил для досягнення поставлених цілей і зростання економічного факультету КНУ!

 

За матеріалами економічного факультету

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024