Новини

 

Результати засідання Приймальної комісії від 09 серпня 2018 року

09.08.2018

Чергове засідання Приймальної комісії КНУ відбулося 09 серпня 2018 року.

У роботі засідання брали участь Голова Приймальної комісії, ректор Університету, академік Леонід Губерський, перший проректор Олег Закусило, проректори Володимир Бугров, Олександр Рожко, Віктор Мартинюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, голова профспілкової організації Володимир Цвих, директори інститутів, декани факультетів, керівники структурних підрозділів і секретаріат Приймальної комісії.

Андрій Креневич оприлюднив порівняльну статистику вступних кампаній за 2016-2018 роки, що засвідчило зростання кількості абітурієнтів, яких зараховано до Університету на навчання за кошти державного та регіонального бюджетів. Відповідальний секретар доповів, скільки абітурієнтів не виконало цьогоріч умов для зарахування, проаналізував причини такого явища та звернув увагу присутніх на те, із якими труднощами зіткнулися структурні підрозділи Університету під час Вступної кампанії-2018.

Відповідно до порядку денного, усі керівники структурних підрозділів Університету оприлюднили дані щодо зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб.

Статистику подачі заяв на зарахування та результати проходження іноземними громадянами мовних та фахових випробувань для навчання в Університеті доповіла  завідувачка Підготовчого відділення Галина Усатенко.

Наприкінці засідання було заслухано клопотання директорів інститутів та деканів факультетів КНУ щодо поновлення та переведення студентів на навчання до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024