Новини

 

Результати засідання Приймальної комісії від 7 серпня 2018 року

07.08.2018

Чергове засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено 7 серпня 2018 року.

У засіданні брали участь Голова Приймальної комісії, ректор Університету, академік Леонід Губерський, перший проректор Олег Закусило, проректори Володимир Бугров, Олександр Рожко, Віктор Мартинюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, голова профспілкової організації Володимир Цвих, директори інститутів, декани факультетів, керівники структурних підрозділів і секретаріат Приймальної комісії.

Відповідно до першого питання порядку денного відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич презентував дані щодо виконання державного замовлення за ОС Бакалавр. За цією категорією загалом 2617 абітурієнтів подали оригінали атестатів для зарахування до Університету.

Директори інститутів та декани факультетів доповіли статистику зарахованих за всіма спеціальностями на ОС Бакалавр та ОС Магістр за державним замовленням. Окрім цього, комісія розглянула й прийняла пропозиції інститутів та факультетів щодо поновлення й переведення на навчання до КНУ.

Нагадаємо, що накази на зарахування за державним замовленням будуть підписані й оприлюднені не пізніше 07 серпня. А накази на зарахування за контрактною формою навчання для стаціонару будуть підписані й оприлюднені 09 серпня.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024