Новини

 

Герой України Ігор Гордійчук зустрівся з курсантами ВІКНУ

11.04.2018

Нещодавно курсанти 1-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка зустрілися з Героєм України, офіцером Головного командного центру Генерального штабу України, начальником Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майором Збройних Сил України

Ігорем Гордійчуком.

Ігор Володимирович брав безпосередню участь у багатьох операціях під час російсько-української війни, очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника, командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Зазнав тяжкого поранення. Його військова біографія є взірцем стійкості та вірності військовому обов'язку для майбутніх захисників Вітчизни.

Під час зустрічі генерал поділився із курсантами своїм життєвим і військовим досвідом, розповів про важливість знання іноземних мов та багато іншого. Подякував випускникам Київського військового ліцею, які продовжують навчання у Військовому інституті, і за їхні успіхи та нагородив грамотами найуспішніших!

 

За матеріалами ВІКНУ

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024