Новини

 

Студенти КНУ випробували себе в імітаційній грі «Hack or be Hacked: Hacking Simulation Game»

13.12.2017

6-8 грудня 2017 року до Київського національного університету імені Тараса Шевченка завітала делегація з Італії у складі відомих експертів із кібербезпеки: Джованні Карія (Centuria Cyber Security Lab), Філіппо Россі (JoySystem), П’єріни  Ді Стефано і Мішель Ді Сомма (Tutela della Reputazione ONline T.R.ON-marchio registrato).

За підтримки Відділу академічної мобільності КНУ на факультеті комп'ютерних наук та кібернетики КНУ італійські фахівці провели імітаційну гру «Hack or be Hacked: Hacking Simulation Game». Студенти КНУ мали нагоду випробувати свої сили в імітації здійснення кібератаки та її подальшого знешкодження.

Наступного дня італійські делегати розглянули основні репутаційні ризики сучасності, зокрема проблеми збереження персональної репутації користувачів глобальної мережі, обговорила ризики кібербезпеки України в контексті її непідготовленості до масованих кібератак. Під час обговорення було також підняте питання нещодавньої інформаційної атаки на КНУ.

На зустрічі з проректором з науково-педагогічної роботи КНУ Володимиром Бугровим було розглянуто можливості співпраці в галузі кібербезпеки та репутаційного захисту.

 

За матеріалами Н.Ю. Кочкіної

доц. економічного факультету КНУ

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024